Yoga Online

Online yogales

Yoga is voor ieder mens een gezonde manier om met bewegen bezig te gaan en dus moet yoga voor iedereen toegankelijk zijn. Gezien de omstandigheden waar we in leven op dit moment, voelt niet iedereen zich veilig om naar een les toe te komen. Daarom biedt ik online yogalessen aan.

Vanuit je eigen huis kun je met behulp van een laptop, tablet of mobiel mee doen met een live-les. Hiervoor gebruik ik het programma Zoom, waarbij je van mij inlogcodes krijgt om bij de juiste les in te loggen.

Daarnaast gebruik ik Vimeo om de gegeven lessen op te plaatsen. Alle cursisten kunnen hierop lessen terug kijken, zo kun je een les nog een keer volgen of de lessen in je eigen tijd volgen voor het geval je niet kan op de live tijdstippen.

Zodra het weer mogelijk is zal ik weer beginnen met het geven van fysieke lessen, maar de lessen zullen ook online zichtbaar blijven zodat iedereen die mee wilt doen ook mee kan doen.

Ik geef online les voor Yoga op de Stoel en Kundalini Yoga (op de mat) maar ook de volle maan meditaties, workshops en trainingen worden momenteel online gegeven. Voor meer informatie over de verschillende onderdelen, klik op de namen en je wordt doorgeleidt naar de juiste pagina’s.

Scroll UpScroll Up