Yoga op de Mat

Kundalini Yoga op de Mat – online

N.B. Op dit moment worden alle lessen alleen online gegeven. Op elke reguliere lestijd is er een live via Zoom te volgen les, die wordt opgenomen en op een ander moment thuis (telkens / opnieuw) gevolgd kan worden.

Het is mogelijk om de Yogalessen online te volgen. Iedere maandagochtend, donderdagochtend en donderdagavond kunt u via een Zoom livestream deelnemen aan de Kundalini yogalessen op de Mat. De lessen worden opgenomen elke deelnemer ontvangt een link. Hiermee is het mogelijk om de les terug te kijken, waardoor je zelf het moment voor de yogales kunt bepalen, wanneer het bijwonen van de live les niet lukt.

Kundalini Yoga op de Mat lessen zijn hierdoor toegankelijk voor iedereen en niet slechts mensen uit de directe omgeving!

Kundalini Yoga op de Mat – in de yogaruimte

Zodra het weer mogelijk is worden er iedere maandag- en donderdagochtend Kundalini Yoga lessen gegeven in het Klaverblad en op donderdagavond in het Rode Kruisgebouw in Borne. In een les wordt aandacht besteedt aan adem, houding, lichaamsoefeningen, ontspanning en meditatie. Doel is om lichaam en geest in goede conditie te brengen en te houden.

Wekelijkse lessen

Maandag: 10:00 – 11:30 uur
Donderdag: 9.00 – 10.30 uur en 19.45 – 21.15 uur

15 minuten voor aanvang is de zaal open. Afsluitend is er een kopje thee.

Locaties

Maandag- en donderdagochtend:
Het Klaverblad
Grotestraat 223
7622 GH Borne

Donderdagavond:
Rode kruisgebouw
Brugstraatje 4
7622 EL Borne

Nieuwsgierig?

Wil je eens ervaren wat deze vorm van yoga jou brengt?

Je bent van harte uitgenodigd om aan een kennismakingsles Kundalini Yoga op de Mat deel te nemen en zelf te ervaren wat deze vorm van yoga inhoudt. Het is prettig daarbij soepele kleding te dragen. Breng een sjaal of omslagdoek mee voor de meditatie en ontspanning. Neem contact op via deze website.

Scroll UpScroll Up