Contact

Contactgegevens

Ivonne Wopereis 

E-mail adres: YogaBorne@gmail.com

Locaties

Op dit moment worden alle lessen in de yoga ruimtes gegeven, waarbij je aan bepaalde lessen ook online kunt deelnemen via een Zoom live stream.

Hieronder staan de adressen van de locaties in Borne waar de yoga lessen gegeven worden. Neem voor (online) lessen contact op met YogaBorne@gmail.com.

Maandag- en donderdagochtend:
Het Klaverblad
Grotestraat 223
7622 GH Borne

Donderdagavond:
Rode Kruisgebouw
Brugstraatje 4
7622 EL Borne

Voor meer informatie lees je op deze website meer over Kundalini Yoga en het volgen van online yoga lessen. Ook kun je hier het Kundalini Yoga boek – Yoga ondersteunt in zorgen voor jezelf en de ander bestellen, dat ik samen met mijn collega Monique Siahaya van Yoga Namo heb geschreven.

Heb je interesse in yoga lessen, maar weet je nog niet zeker welke yoga vorm je wilt kiezen – denk naast Kundalini Yoga aan bijvoorbeeld Hatha Yoga, Raya Yoga, Hot of Power Yoga, Ashtanga Yoga en Flow Yoga – dan nodig ik je uit om in een proefles te ontdekken of Kundalini Yoga bij je past. Dit kan door deel te nemen aan een fysieke les, maar ook online. Voor verdere informatie, vul het contactformulier op deze pagina in. Je wordt dan binnen enkele dagen benaderd.

Scroll Up